| A legjobb barát ↠ Vas. Feb. 25, 2018 8:45 am |
alkotóra bízva mindenkinek szüksége van egy barátra | Foglalkozás: Alkotóra bízva Play by javaslat 1#: Lili Reinhart Play by javaslat 2#: IDE ÍRD A VÁLASZOD Play by javaslat 3#: IDE ÍRD A VÁLASZOD |
bõvebb leírás
Mindenkinek szüksége van egy legjobb barátra, nekem pedig te lettél az. Anno az egyik koncertem után találkoztunk. Elmentem pár baráttal inni te pedig oda jöttél hozzánk a bárpulthoz. Elkezdtünk beszélgetni és rövid időn belül kiderült, hogy nagyon sok közös vonásunk van, sok dologban hasonlítunk egymásra. Talán pont ezért is döntöttem úgy, hogy később is szeretnék veled találkozni, és így is lett. Egyre többet találkozgattunk, aztán szép lassan közel kerültünk egymáshoz és idegenekből rövid időn belül legjobb barátokká váltunk. Viszont még te sem tudsz arról, hogy Creyyel milyen kapcsolatom van. Az a fránya szerződés... Pedig hidd el, mesélnék róla, jó lenne, ha valakivel megtudnám beszélni a dolgokat, ahogyan azt is, hogy hogyan ismerkedtem össze vele, de még sem mesélek neked róla. Nem merek. |
|